Welkom
Kwaliteit is een keuze

Vrienden van Autorijschool Neel

Als rijschool maken we lokaal veel vrienden en leren we ook veel collega ondernemers kennen, die verschillende diensten en producten aanbieden. Zie hier een overzicht van onze lokale vrienden. 

AP Juwelier gevestigd op de Roersingelpassage 23 in het sfeervolle en gezellige Roercenter is de plek als het gaat om de nieuwste trends op het gebied van sieraden en horloges.  Bij AP Juwelier kunt u rekenen op een geweldige persoonlijke service met maar liefst 13 jaar ervaring en deskundige reparaties van gouden en zilveren sieraden alsmede horloge banden en batterijen vervangen. 


www.apjuwelier.nl

Stukadoorsbedrijf Comor is een vertrouwd adres voor al uw stukadoorswerkzaamheden. We luisteren naar uw wensen en denken graag met u mee. 

www.comorstuc.nl 


BIC2 is een jong en dynamisch belastingadvies en administratiekantoor. Wij zijn eerlijk in ons advies en recht door zee. Samen zullen we tot het beste resultaat komen.

www.bic2.nl

 

Soms heeft u een gespecialiseerd schoonmaakbedrijf nodig. Jeurcrama verricht hoofdzakelijk algemene schoonmaakwerkzaamheden, glasbewassing, vloer- en tapijtreiniging en woonklare oplevering voor verhuurders. Daarnaast hebben wij een reeks specialistische werkzaamheden rondom bouw, liften en moeilijk te bereiken reiniging. 

http://www.jeurcrama.nl 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Info
Instagram